Apr 7, 2006, 2:55 PM

пак сам 

  Poetry
725 0 4
Аз не знам
просто не знам
защо съм пак сам.
Ходя разпилян,
като блян
на луд и пиян.
Губя се и се намирам
Заспивам и се събуждам.
Ден след ден
еднообразен е живота,
има ли смисъл е въпроса
път ме чака
далеч в мрака
последно приготовление
проспива се и това явление
губи се всякакво значение

търся теб,
да теб
а ти си вътре,
вътре дълбоко в мен
наблюдавам те засрамен
вече съм наранен
крачя по перилата
и чакам вятъра
да ме понесе към
дълбините на земята.

© Тарададам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??