Apr 24, 2007, 5:55 AM

Пак ще се срещнем след… 

  Poetry
1008 0 13

Пак ще се срещнем след…


Нека танцуват пръсти и спомени,

нека бледа Луната завижда,

че още сме влюбени

и тънко докосваме

струните, дето сърцата пронизваха.


Нека отново присвием очите си

и майското слънце нека целува

косите, страните ни,

искрящи сред многото

близки черти и копнежи разлистени.


Нека да бликат истински думите,

които сме пазили дълго, изтръпнали,

пак да олекват

вълшебно годините

в щрихи, оплитащи нежно очите ни.


Нашите истини – стари и нови са

и толкова близки, често горчиви,

че всички усещаме

сякаш от извора

глътки за нови пътеки отпиваме.


Незрима опора в дните отминали,

близост, поздрави в делник забързан,

снимки в албума,

песен и… стихове,

отзвук на болката, радост и сбъдване.

© Доли All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??