Feb 8, 2017, 1:18 PM

Пак вали 

  Poetry
260 1 0

Навън времето е мрачно - пак вали.. 
Не попивай в себе си дъждовните сълзи. 
А поседни на балкона и вратата затвори.
Облечи се добре, защото времето тече..
Не унивай щом дъждец ти капне на ръката. Погледни нагоре към небето.
Виж! Някой там седи и чака.
Помахай с ръка на тъжната луна.
Вземи от нея малко светлина и освети си ти съня. 
А щом събудиш се на сутринта, погледни нагоре към небето.
Виж изгряла е дъга!
 

© Памела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??