Jan 17, 2021, 11:14 PM  

Папка "Кошче" 

  Poetry
428 6 16

 

Знай, много често те забравям!

Стоиш отритнат в папка "кошче".

За теб не мисля. И отдавна

не ме боли. Не страдам нощем.

Смених си дрехите. Адреса.

Косата си подстригах - къса.

Сълзи ли? Не. Не знам къде са!

Защо ли всъщност днес те търся?

Защо ти пиша стих несръчно,

защо листът ме гледа мрачно?

Какво ли ще ми препоръчаш?

Настъпвам пръстена си брачен.

И искам пак да те забравя.

(за мен е лесно. Имам опит.)

Започвам все от  изневярата

(та вярността си е утопия).

Ще сложа токчета. Коприна.

Ще бъда най - красива. Нощ е.

Това писмо...май ще замине

при теб - директно в папка "кошче".

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??