Dec 12, 2019, 11:24 PM

Парче от Любов 

  Poetry » Other
478 0 1

Запомни, че те чаках довчера,
и да плачеш не виждам защо.
Аз любов не успях да намеря
от момиче, в съня ми дошло.

 

Аз растях през годините сини
и летях над безкрайна дъга...
Не разбрах, че тъгата ще мине
като вятър, преплувал света.

 

На брега съм вода и се смея,
и съм боса жена пред скала.
В небесата велики се лея –
и оставям следа от душа.

 

Не забравям минутите наши.
Зад вратата светът ще е нов.
Аз се чупя, подобно на чаша.
На парчетата пише: Любов.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??