Ще си сам в тишина
ще рисуваш картини
ще се връщаш назад
ще събираш парчета (oт време)
ще лепиш със лепило
ще сънуваш любов
и ще бъде единствена
ще се смееш в съня си
ще танцуваш със нея
ще прегръщаш със обич
ще живееш без болка
ще си сам в тишината
ще рисуваш картини
ще рисуваш по памет
© Ник All rights reserved.