Nov 6, 2011, 10:22 PM

Пастелно 

  Poetry
773 0 5

 

 

От пътища 

и бледи ежедневия,

пастелни сякаш

станаха мечтите.

В безкрая 

от еднаквост и смирение

една надежда

топло ги преплита

с илюзии,

горещи от очакване,

като при първи трепет,

първа среща,

на гара,

на която няма влакове,

а пуст перон

с две релси безнадеждност.

 

 

 

© Найден Найденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??