Aug 24, 2006, 12:42 AM

ПАСТИРЪТ НА ПЧЕЛИТЕ 

  Poetry
797 0 3

                       ПАСТИРЪТ НА ПЧЕЛИТЕ

 

Бях си намислил желание -

да те взема след работа,

да се поразходим,

да пием чай на брега

и да сме толкова хубави

погледнати отстрани.

 

После без да те тревожа,

да тръгна още същата вечер

натам -

               високо в планините.

                                      Защото, мила,

 

не мога повече да губя

от междузвездния прашец

на мойте думи.


 

© Красимир Симеонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??