Nov 22, 2007, 11:51 AM

Патетично 

  Poetry » Love
532 0 2

                    Животе мой,

           какво ли ми донесе?

           Спокойствие ли? Не!

           Туй, що отнесе - Душата ми го взе.

           Буря ми донесе

           Щастие ли? Не!

           Не би го ти отнесъл - Душата си го взе.

           Море от страсти ми донесе.

           Злощастие ли? Не!

           Каквото си донесъл - това ще вземем с нас.

© Десислава Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??