22.11.2007 г., 11:51 ч.

Патетично 

  Поезия » Любовна
531 0 2

                    Животе мой,

           какво ли ми донесе?

           Спокойствие ли? Не!

           Туй, що отнесе - Душата ми го взе.

           Буря ми донесе

           Щастие ли? Не!

           Не би го ти отнесъл - Душата си го взе.

           Море от страсти ми донесе.

           Злощастие ли? Не!

           Каквото си донесъл - това ще вземем с нас.

© Десислава Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??