Feb 13, 2013, 7:48 AM

Патологично 

  Poetry » White poetry
553 0 0

там,
където
никой
не финишира
първи,
съвсем нямаше значение, че бях втора.

© Сирарпи Мирзоян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??