May 29, 2021, 1:23 AM

Павлинка 

  Poetry
246 1 3

 

 

       Малката Павлинка

       има си дружинка.

       Туй са трите кукли

       с големите букли.

       Все ги преоблича

       Много ги обича.

       Прически им прави,

       храни ги  и бави,

       вози ги в количката,

       мий ги на чешмичката,

       песнички им пее,

       в люлката люлее.

       Като майка съща

       цял ден ги прегръща.

© Лидия Кърклисийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??