Jan 29, 2010, 4:06 PM

Паяк и паяжина 

  Poetry » For kids
701 0 0

Лази, лази,
паяк лази
и на земята,
и на небето.

Лази, лази,
как се пази
и на земята,
и на небето?

Аз се пазя
и си имам
своя собствена градина
и тя се нарича паяжина!

Ех, че хитро,

ех, че смело.

Брей, това е ново дело!


Хем се спуска,
хем се качва,
хем си прави своя къща.

И на стената,
и на тавана
пак си е добре в юргана.


Ние винаги вървим в комбина,

това сме паякът и паяжина!

© Моника Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??