Jan 25, 2009, 11:10 PM

Пей, сърце 

  Poetry » Love
492 0 1
Имам само две ръце,
имам само две очи.
Имам и едно сърце,
винаги за теб тупти.
Казват, че животът бил
много тежък и суров.
Пътят стръмен и трънлив.
Радостта - оазис жив.
Пей, сърце, пей сега.
Мъката забрави.
Има в живота и тъга,
и слънчеви дни.
Много болка преживях,
но за миг не спрях
да мечтая чудеса
и да вярвам в това,
че при теб е радостта,
че с теб е любовта.
Пътят вярно е трънлив,
но душата ми е огън жив.
Пей, сърце, пей сега.
Мъката забрави.
Има в живота и тъга,
и слънчеви дни.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Рими, като очи- тупти, дни-забрави не са добри.В ритъма има малки нарушения.Финалът ми прилича на ,,живота е радост и тъга,,- реплика на един БТВ-герой.
Random works
: ??:??