Oct 11, 2017, 12:48 PM

Пепеляшка 

  Poetry
273 1 0

И отново,

както винаги –

надолу, бегом по стълбите –

все Пепеляшка,

все Пепеляшка.

Пътьом –

мимолетен поглед

в стъклото

на притворена врата –

развени коси,

развени поли,

а умът ми – на мястото си.

И, ах мой мили Августин,

ах, мой мили Августин,

уви, обувката – също.

 

23.05.2003

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??