Feb 3, 2016, 7:59 AM

"Пеперудена мечта" 

  Poetry
281 0 2

 

Разтваряш нежно своите крила,

политаш тихо, насочвайки се към свещта.

Копнееш да достигнеш светлината -

копнеж, роден дълбоко в душата.

 

Копринените ти крила играят

последен танц с изгарящата топлина.

А тя превръща в пепел красотата

на мойта малка пеперудена мечта.

© Е. Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??