Apr 8, 2006, 4:30 PM

Пеперудено изкушение 

  Poetry
752 0 4

Аз съм душата на пеперудата.
Трептя в съня ти всяка нощ лудо.
Пъдиш ме сутрин като кошмарно минало.
Желаеш ме, страдаш. Аз съм твоето чудо.

Толкова съм нежна, че в теб се разтварям.
Полудяваш - да смачкаш искаш крилцата ми.
Прашец пеперуден плува в кафето ти.
Аз съм твоята дрога и те изгарям...

Като температура висока грипна съм,
ти изпаднал в делириум бълнуваш ме.
Нищо не знаеш...Така безразсъдна съм,
и дива, че отново и пак бленуваш ме.

Плувам по реките на кръвта ти чиста
в лодката на твоите желания.
Жасминов цвят , портокалова истина-
отдаден си изцяло на мечтания.

Не ми се съпротивлявай - късно е.
Не разбра ли - от мен си обсебен вече.
Аз съм душата на пеперудата.
Искаш ме...С мен отиде твърде далече.

© Геолина Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??