Jul 20, 2015, 12:05 AM

Пеперудено послание 

  Poetry » For kids
646 0 5
Пеперуда нежно бяла,
от небето долетяла,
пърха с малките крилца
танцувално над света.
Плува, прави пируети
гали с поглед всяко цвете
после... съща балеринка
кацна върху детелинка.
"Аз съм, Психе!" - каза тя.
"Нося важна новина,
че от както свят светува
любовта ни съществува.
Символ ти си на късмета
и надежда непревзета,
аз пък с мойта белота
подарявам красота!
Нека двете, ти и аз,
съюзим се и завчас
хората да променим
и доброто възродим!"
 
Художник: Михаела Фенерева
 
 

© Таня Мезева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??