Dec 2, 2008, 4:03 PM

Перфектна 

  Poetry » Other
649 0 4

С аромат на цигари

и евтин парфюм

сега ме виждаш такава.

С очи, потъмнени

от черния грим

и устни, покрити

с червило.

А яркият му отпечатък

по лицата открояваш.

Това съм аз сега,

свалила маската

на перфектната жена,

цигарата догаря

в нежната ръка,

пушекът, примесен с аромата

на парфюма ми,

те отвращава.

Но такава съм, сега.

Ти направи ме това!

Жена с аромат 

на евтин парфюм,

покрила лицето си

с тъга.

© Галя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??