Търся те в стиха така любовен,
измислям те, обличам те, осмислен
и ето те така завършен,
обожавам образа ти недовършен!
Аз искам те толкова перфектен,
перфектен в самата неперфектност,
измислям те от стиха любовен
и търся те в света огромен!
И знам – обичаш ме и ти така –
перфектна в самата неперфектност
и търсиш ме сред писаници мои,
но винаги попадаш на завои.
Търсим се – измислени, красиви,
нежни като листове хартия,
бурни като вятър във пустиня,
перфектни във самата неперфектност!
© Дарк Стефанова All rights reserved.