6.12.2011 г., 15:24 ч.

Перфектни в самата неперфектност 

  Поезия » Любовна
679 0 5

Търся те в стиха така любовен,

измислям те, обличам те, осмислен

и ето те така завършен,

обожавам образа ти недовършен!

 

Аз искам те толкова перфектен,

перфектен в самата неперфектност,

измислям те от стиха любовен

и търся те в света огромен!

 

И знам – обичаш ме и ти така –

перфектна в самата неперфектност

и търсиш ме сред писаници мои,

но винаги попадаш на завои.

 

Търсим се – измислени, красиви,

нежни като листове хартия,

бурни като вятър във пустиня,

перфектни във самата неперфектност!

 

 

 

 

 

© Дарк Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??