Apr 6, 2017, 11:01 AM

Перла 

  Poetry » Love
544 2 1

Перла

 

Изхвърля мидите морето,

щом се развълнува.

Когато любов в сърце му

отново забушува…

 

Много са различни

по форма и по цвят.

Гости на земята

от морския ни свят.

 

В мидите красиви

перлата се крие…

Нетърпеливо чака

принц да я открие.

 

Че любовта е перла

нейде в душата…

Дар велик от бога,

подарък от съдбата.

 

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пясъчно зърно,попадне ли в прегръдката на мида ...Седеф извайва красота!😍
Random works
: ??:??