Apr 26, 2013, 9:54 AM

Перличка 

  Poetry
712 0 0

Искам да съм перличка!

Скрита в теб, като в мида.

И само ти да ме знаеш къде съм.

Искам да съм перличка!

Нежно обвита от теб,

като мида.

И в морето на любовта

да потънем двама!

Перличка, скрита в мида!

© Линна-Виделина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??