Aug 18, 2021, 10:44 AM

Персеиди 

  Poetry » Landscape
674 2 10

Безспир заваляха Персеидите

и разкъсаха мрака по нишките

на ефирната риза на въздуха...

Сякаш галопираха в тъмното 

буйни бели коне

и следите им ярко разделяха

звезда от звезда,

звезда от небе...

© Ваня Вълева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??