Nov 16, 2006, 10:09 PM

Песен /изповед на един влюбен/ 

  Poetry
856 0 3
Момиче хубаво, момиче,
не ме гледай така.
Върху устните слънчица тичат,
виеш тяло- пенлива река,

със очите си огньове палиш,
със коси ги гасиш,
с мигли викаш бури и хали,
с меден глас ги тушиш...

Момиче хубаво, момиче
не ме гледай така!
Сърцето ти ме привлича -
самодивска гора -

да вляза, да се загубя
и да остана там -
поредния, влюбен, глупав,
завинаги верен .... и сам.

© Румяна Славкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??