May 7, 2013, 8:02 AM

Песента 

  Poetry » Love
442 0 5

 

     Чувам песента, разсъмва,

     ритъма се бавно ускорява,

     мелодията изцяло ме запълва,

     започвам дори да я припявам!

     Ако трябва ще я изтанцувам -

     тази песен, наречена живот!

     Но откъде да взема думи

                                   неповторими

     за да ти ги шепна в тишината,

     с какви движения да ти

                                        имитирам

     сливането на душа с душата?

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??