Aug 29, 2015, 7:08 PM  

Пешо 

  Poetry » Humour
546 0 0

Пешо е прекрасен мъж.
Поласкаван не веднъж
от красиви дами, нежни
сред мъжете все вървежни.

 

Ала Пешо не се дава -
хвана си жена корава.
Земна, прагматична, дръзка
с качества за дълготрайна връзка.

 

Бързо станаха семейство.
Дом си съградиха двама.
След поредното свещенодейство
мама стана неговата дама.

 

Челядта им се множеше
Всичко по вода вървеше.
Но жена му спря да пуска.
Ни вечерно, ни преди закуска.

 

Все намира си причина
да не са сами двамина.
Или работата я сломила,
или сутрин няма сила.

 

Пешо тъй жена си уважава,
не роптае, не изневерява.
Чака да заспят дечица
и го хваща във ръчица.

 

Мили дами, разберете!
Спрете ли да ни е.ете
Порното - единствено спасение
от изневери и разединение.

 

Щом ни хванете по късна доба
с дистанционно и ръка във джоба,
по-добре да се присъедините,
не да вдигате скандали по нощите.

© Георги Вачев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??