Jan 25, 2012, 5:47 PM

Петият сезон 

  Poetry » Love
777 0 0

Очите ти са с цвят на пролетта...
... зелено като утринно ухание
и жълто като лъч, топящ снега,
кафяво като галещо мълчание.

Очите ти са с цвят на лято ярко...
... зелено като ширната морава
и жълто като житни свещи,
кафяво като буца пръст корава.

Очите ти са с цвят на бяла зима...
... зелено като коледно дръвче
и жълто като огън на камина,
кафяво като плюшено мече.

Очите ти са с цвят на есента...
... зелено като вярата, че си обичан
и жълто като падащи листа,
кафяво като силен дънер вечен.

© Елисавета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??