Dec 21, 2006, 11:45 AM

Петък, 13-то число! 

  Poetry
1376 0 12

                           Моля за извинение за лекия жаргон!
                          Вярвам в чувството Ви за хумор!


Събуди ме неканено слънчево зайче.
Едва си отворих и двете очи.
Нищо, че е петък, пък е и тринайсти.
На мен на фаталните дати много ми върви.


Лазейки, се измъкнах бавно от кревата.
Измих се ей така, на две на три.
Не погледнах и ми изгоряха яйцата,
а кафето допуснах цялото да изкипи.


Колата ми със бутане все пак запали.
На всяко кръстовище червен светофар.
Колегата с нов лап-топ ми се похвали,
а моя "кютук" е с вирус, та пиша на ръка.


През обедната почивка посетих кафето.
Заприказвах се там с приятелки две.
Изведнъж от някъде довлече се шефа
и проскърца със зъби - "вече е пет"


След работа мечтаех за уречената среща,
но гаджето отново нещо се покри....???
Мисля, че даже започвам да се досещам,
на фаталните дати, явно, на него му върви....!

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??