Nov 6, 2012, 3:28 PM

Пиеса 

  Poetry » Other
667 0 1

Една пиеса с роли,

пълна с различни, абсурдни герои.


Едни засенчват други и фалшиво се раздават

в костюми пъстри, себе си продават.


Сива дреха и образ без значение,

изигран без макиаж, макар със много вдъхновение.


Няма кой да забележи истината там,

няма пози, нито фалш, има само жив плам.


Eдинствена в сянка недооценена,

от другите безмилостно обезличена.


Едва, едва аз цветна маска притаих,

духа и огъня, наравно с другите се наредих.


За да не се търкалят букети от цветя

вместо в моите, в техните крака.

© Алиса Севелоу All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Едни засенчват други и фалшиво се раздават
    в костюми пъстри, себе си продават."

    Браво !
Random works
: ??:??