Sep 30, 2008, 2:06 PM

Пир на думите 

  Poetry
680 0 4
Пърхокрили, щури думите роят се,
многословно и талазено се сипят.
Виртуозно, но припряно те разкъсват
и предъвкват разпилените ми мисли.

Сред мълчание, оглозгано до кокал,
разсъблечена, безмълвна ме оставят
да избродя безсловесната Голгота
и пред немия си кръст да се изправя.

© Ая All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??