May 12, 2017, 8:04 PM

Пирон 

  Poetry » Phylosophy, Free verse, Other
418 0 0

жадувам

да забия

последния пирон

на портата

към моята

глава

© Драгомир Лаброев All rights reserved.

11.5.2017

Драгомир Лаброев

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??