Aug 27, 2013, 10:53 PM

Писано ми е 

  Poetry
654 0 1

Аз не чувствам, аз не дишам,

аз не плача - и това не отричам.

Омръзна ми напразно да обичам

и към всеки така бързо да се привличам.

Пронизва ме болка там, където

усеща най-силно сърцето.
Нека спре да бие то сега

и да гние в празнота.

Писано ми е - 

любов аз няма да намеря

и цял живот в самота ще живея.

Страх ме е от мен самата,

в мен остана само тъгата.

Вечно рана чувствам аз от любовта,

но докога ли писано ми е да е така. 

© Теодора Делиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да обичаш, никога не е напразно! Дай го по- оптимистично и нали знаеш, че всяко нещо е с времето си?Дори когато любовта ни е платоническа, пак не е напразно!Учим се да бъдем силни и да не бъдем привличани от всеки,както пишеш ти
Random works
: ??:??