Пиша, ако съм влюбен,
а сега не съм.
Знам, че съм буден,
това не е сън.
Знам, че съм сам
и знам, че боли.
Знам, че си там
и ме чакаш, нали?
Или поне ми се иска
да бъде така.
Да можех да поема риска
преди и сега.
Искам, моля, мечтая
за теб.
Мъртъв съм и никой, зная,
за теб.
© Георги Георгиев All rights reserved.