Jan 22, 2019, 3:39 PM

Писмо до Мама. 

  Poetry
1314 1 0

Може би съм грешна,

и често свеждам глава,

но ти благодаря, че в моите грешки,

не ме остави да бъда сама.

 

За миг не си помисляй че съм лоша

твърде много сълзи ми подари,

да те предам не съм способна

любовта ти цялата на мен я дари.

 

Не ме съди за сегашните ми грешки,

още съм дете изпълнено със страхове.

Прости ми всяка лоша дума,

отправена в дълбокото ти сърце.

 

С обичта ми мамо цялата ще те обсипя,

и звезда ще ти сваля,

само повярвай на дъщеря си,

че може да се издигне над калта.

 

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??