Дядо Коледа, да дойдеш,
със голям чувал червен!
И подаръци да носиш
и за баба, и за мен!
Искам хубава пижама
със едно мече отпред,
а на сладката ми бабка -
скъп парфюм със етикет!
Може... обички за двете -
златнички, със изумруд,
та на деди да му светят
две слънца и в мраз, и в студ!
© Валка All rights reserved.