Jan 15, 2014, 9:53 PM

Писмо до старата любов 

  Poetry » Love
542 0 2

Здравей! До днес, незабравима!

Че бяхме обич несравнима.

А спомняш ли си още, мила,

и нашата любовна сила?

Останала си - знам - самичка,

като осиротяла птичка.

И аз останах без другарка,

и там - зад гробищната арка,

гори сега едно кандило

да ми напомня к'во е бùло.

 

Сега, след толкова години,

живели под простори сини,

да върнем, мила, обичта си...

Да си припомним любовта си.

Така е писано да стане

и любовта ни да остане.

И нека Господ ни прощава

за туй, което ще да става!

Че таз любов ръжда не хваща

и знаци до смъртта ни праща!

 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря,Санвали!Ти си ми най-добрия Приятел!Желая ти всичките добрини на света!Поздрав от мен и лек ден!
  • Хареса ми, Никола, финала е много силен!
    Поздрав!
Random works
: ??:??