Dec 22, 2013, 1:44 PM  

Писмо от Дядо Коледа 

  Poetry » For kids
827 0 12

 

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=316001

 

Мими, не тъгувай,

ще си имаш татко -

вълшебства сънувай

щом заспинкаш сладко!

Шейната напълних

с купища играчки,

заръки изпълних

на децата сладки.

Кукличка ти пратих
с шарена поличка, 
тя се казва Катя 
и върви самичка. 
И бисквитки сладки 
с шоколад и плънка. 
Ти недей да плачеш - 
 виж снега навънка! 
Белите снежинки 
тихо как танцуват, 
като балеринки 
с вятъра флиртуват. 
Мама ще те гушне 
във прегръдка нежна. 
Зимата ще шушне 
приказчица снежна. 



© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??