Aug 16, 2021, 3:59 PM

Питай сърцето 

  Poetry » Love
533 0 2

Питаш ли едно сърце, какво е любовта, какво ли то ще ти разкаже? 

За него чувство е това  което с думи няма как човек да го изкаже. 

Навярно случва се понякога любов  лъжлива да тя. Но бедното сърце не знае, то родено е да чувства любовта. 

 

Обича истински, но никога не мрази, дори и на парченца да е то разбито.

Любов дарява и всичко може да прости, но за сметка на какво, дали накрая ще се намери някой да го нарани?

 

Попиташ ли веднъж сърцето - любов коварна усещало ли си кажи?

Навярно то ще ти отвърне, това ме прави силно запомни. 

Каквото и в живота с него да се случи, щом сърцето е голямо не ще се то пречупи. 

Любов изпитва истинска веднъж в живота , щом обича силно някой, би се жертвало и на голгота. 

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??