Дали е грешен безгрешника?
И грешника безгрешен е бил...!
Но защо тогава ги трупаме!?
Щом знаем че грешни са те.
В светът на грешни живеем!
На всякъде всичко е грях.
А как да се пазим не знаем!?
От тази греховна съдба.
Във храмове, църкви -
свещите палим?
И молим се да се пречистят,
греховете наши...
За да можем да започнем -
пречистени,
отново в света на грешници.
Върви напред и бягай!
И бягай далече от земния ад!
Защото греховете тежът
и горят сърцето...
А то родено е чисто
и моли се чисто
до края човешки да Бъде!!!
© Ангел All rights reserved.