Apr 15, 2007, 9:24 PM

Питане 

  Poetry
538 0 0

ПИТАНЕ
Един въпрос провокация
към младата ни аристокрация:
   - Каква далавера се яко върти,
та невръстни още деца,
да са по-богати от
                 своите бащи?

© Мария Никленова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??