Dec 31, 2009, 3:00 PM

Питанка 

  Poetry » For kids
512 0 2

 

Той прилича на яйце,

ала по-голямо.

Слънчо  му е подарил

своята премяна.

Дал му важен витамин -

теб да го дари.

Вярно, доста кисел е,

но не се мръщи.

Щом от него ти ядеш,

здрав и силен ще растеш.

Помисли, помисли!

Кой е този плод, кажи!

 

(лимонът)

 

 

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА, МАЛКИ И ГОЛЕМИ  ПРИЯТЕЛИ!

 

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??