Feb 24, 2010, 11:27 AM

Пиячка 

  Poetry » Other
1076 0 6

С нокти ще забия в истина...

И черна кръв по минало ще бликне.

От нея ще си бутилирам спомени -

с горчивината тежка... пак да се напивам.

Ще се събудя тази нощ при пълнолуние,

и с вълците навярно ще завия...

Не! Наливам  чаша отлежало "Споменско".

С Наздравица... червено утро да посрещна!

© Евгения Попандова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??