Mar 24, 2019, 8:10 PM

Пияна жена 

  Poetry
473 0 3

Пияна жена. 

Каква веселба! 

Навсякъде разхвърляни вещи. 

Немити чинии, тигани,

цял куп дрехи непрани. 

Закуска, обяд, вечеря - от магазинера. 

 

Няма пари-

жални детски очи

без ласка, закрила, опора.

Всяка вечер дрязги, кавги

пред тези невинни души. 

Дано са здрава порода 

и закриляни от Бога. 

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??