Jul 20, 2012, 10:20 AM

Пияна съм от любовта 

  Poetry » White poetry
691 0 0

Без да исках, открих любовта в теб,

без да исках, изпих я. 

В очите ми пламнаха сълзи,

сега съм пияна от любовта.

 

Пияна съм от любов и не ме боли,

сега любовта в сърцето ми гори

и знам че ти си най-прекрасният човек,

пияна съм от любовта,

пияна от любовта си към теб.

 

Не съжалявам, че напих се 

с чаша от любов, 

открих какво е щастието, 

но в пяната на любов

ако можех, без да съм пияна, да се усетя

щастието от любовта.

© Джулияна Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??