Aug 7, 2009, 12:23 PM

Пиянски зодии 

  Poetry » Humour
1400 0 2

В началото е зодия РАКИЯ,
по-добре да миришеш на ракия, отколкото на простотия.
Ракията удря дори и най-умните право в главата,
а после в краката.
След ракията е ред на ВОДКАТА.
Внимавайте да не ви одере котката!
Водката се пие яко с кекс,
за да правиш по-добър секс.
Идва ред и на ВИНОТО,
то е бяло или червено.
Почнеш ли веднъж, спиране няма,
появяват се киселини и болката е голяма.
След виното се подрежда РОМА.
Пиеш ли ром, те чака вечна младост,
като го пиеш, чувстваш сладост
и винаги умираш от радост.
След рома идва УИСКИ с повече лед,
жена пие ли го, става сладка като мед,
а мъж пие ли го, иска да е отгоре винаги
и да пие уиски завинаги.
Внимание!!! БРЕНДИТО се задава,
от тази зодия интимно делови са в бизнеса и секса.
Жената-Бренди е корава,
а Мъжът-Бренди от жени не се отървава.
МЕНТАТА не остава по-назад,
пиеш ли мента, попадаш в необичаен кръговрат.
Жената-Мента с търговия се занимава,
а Мъжът-Мента от политика се задушава.
Зодия ДЖИН - затворена зодия,
пиеш ли джин, попадаш в пародия.
Пийте джин в хотел с много звезди,
за да се чувствате по-уютно дори.
След джина е КОНЯКА,
пиеш ли, си в купона вътре с двата крака.
Жената-Коняк обича да я свалят,
а с Мъжа-Коняк жените искат да се търкалят.
Зодия МАСТИКА - магнетична е тя,
тя е "сексуален облак" за всяка жена.
Жената-Мастика е идеалната съпруга,
а Мъжът-Мастика иска да е с друга.
На предпоследно място се нарежда ВЕРМУТ.
Внимавайте да не ви забъркат коктейла с барут!
Всички обичат вермута да клатят -
мислят, че така коктейлът става по-хубав.
И на последно място е зодия БИРИ,
но хората от тази зодия казват:
"Наздраве, да сте живи и здрави"!!!

© Катерина Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздрави за остроумното хрумване! Освен да станеш платена астроложка на сайта...
  • Трудно се чете с този шрифт и фон.
Random works
: ??:??