Jun 12, 2020, 3:28 AM

Плаче Бог 

  Poetry » Phylosophy
704 2 3

Не вярвам на дъжда,

но под дъжда вървя.

Сълзите на Бог

душата ми разсичат.

Порой над мен излива се…

Плаче Бог. Защо?

Защо тъжи?

Благослов ли е за нас

тоз дъжд или бич?

А, всъщност не питам,

не искам и да знам.

Нека излива се дъжда,

земята да окъпе!

А аз вървя сама,

вървя под падащия дъжд,

който сълзите ми прикрива.   

 

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??