Apr 17, 2021, 7:56 PM

Плеяда 

  Poetry » Love
180 3 5

Ухаеш на дом

и на лято.

На море.

Около теб свети вълшебство.

Зелено, светло зелено

като морето рано сутрин

или пък в късен следобед.

Юнско-юлско море.

Не мога да му се наситя.

На теб да се наситя.

Да те побера, не мога.

Обгръщаш ме.

Попивам те.

Ти си дом и вълшебство.

Ти си празник,

стотици искри.

Пле..., как беше това със звездите?

Пле... нещо си.

Нещо си.

Всичко си!

 

© Еле-на All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??