Apr 20, 2021, 8:37 AM

Плъха 

  Poetry » Phylosophy
252 0 0

Души, души, души и разузнай,

с обонянието си всяка истина узнай!

О, зная, “Плъх” наричат те, горкия,

но в разследването ти си във стихия.

 

В омразата си кой не те ли поруга

Казаха: “Наврете Плъха във калта!”

Никой май до твоята душа не се домогна,

думат все: “На тебе няма да помогна!”

 

Но знай, ти ще получиш своята награда

Приготвена е за борци отплата

Запомнен си завинаги в Светлата Русия,

за тях ти лично влезе във стихия…

© Мартин Г. Казимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??