Mar 12, 2015, 9:15 PM

Плюс 

  Poetry » Love
309 0 0

Ти си се свършил,

няма повече от теб,

но не го осъзнаваш.

Раздал си се

напълно,

изстрадал си

всички възможни поуки,

празно пространство си,

ако викна в теб, ще чуя ехо.

Искаш само да видиш

накъде отиват нещата,

но… Любовта е сляпа.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??